En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın gibi durumlarda dahi baplar insanların çıkışı midein elverişli konumda olur.

Dokumada yangın çıkması halinde yalın ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine bağlamlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla müşterek binanın çabucak evinsizaltılmasına olanak tanır, bina eminğini sağlar. Ivedi çıkış bapları binaların yapısına ve ferahliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriya çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda emniyetliği peylemek muhtevain vacip mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı dizayn ayrıca elementlere karşı himaye sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili kalıp takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Antrparantez bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine ket evet.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı keşik otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı mümkün.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve münasip fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın baplarına cam yangın kapısı uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip sürdürmek, projenize yaraşır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page